Ninja gaiden

ninja gaiden

Ninja Gaiden Black är en specialutgåva där de båda Hurricane-uppdateringarna finns inbakade i spelet. Dessutom finns bonusuppdrag, flera svårighetsgrader, nya mellansekvenser och arkadversio. Ryu Hayabusa har lämnat Dead or Alive-turneringen för att gå på ett eget äventyr, nämligen nyversionen av det snart 20 år gamla Ninja Gaiden. Jonas Mäki har slagit sina påsar ihop med Ryu Hayabusa och ninjat ihjäl alla världens terrorister i Ninja Gaiden 3.

Ninja gaiden - dock inte

Jag ogillar den dåligt varierande fiendefloran och störs av att det egentligen inte finns någon riktig utmaning. Jag inser dock även givetvis att Ninja Gaiden helt enkelt kommer att vara på tok för svårt för somliga. Prisjakt Expert Med Prisjakt Expert kan du söka efter sådant vi inte indexerat, som exempelvis projektorlampor och batterier. Figuren på skärmen gör precis som man vill och flera funktioner kräver ingen knapp för att fungera. Du kan också klicka här för att visa alla. Butiker som säljer produkten Butiker 8.

Ninja gaiden Video

Ninja Gaiden: Black - 23 Minutes of Gameplay ninja gaiden

Ninja gaiden - frnybar

Även detta Ninja Gaiden är makalöst svårt och det är verkligen ingen enkel match att slå sig fram genom spelet. De är alla markant olika och inget finns med bara som utfyllnad. Och ninjor är ju bäst. Ninja Gaiden har blivit casual, och det gnager i mig, samtidigt som jag tycker att det mer för tankarna till Ninja Blade än de utmanande krävande föregångarna. Den höga ambitionsnivån hos Itagaki - kombinerat med de begåvade programmerarna hos Team Ninja och den långa utvecklingstiden - har verkligen gjort underverk.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *