Viifemman.se

viifemman.se

som kan ta er vidare i Vi i femman. De klasser som får flest rätt går vidare till tävlingsomgångarna i Sveriges Radio. Under hösten vaskas sen fyra klasser fram och de fyra går vidare till tv-finalen som sänds på Barnkanalen i vår. Programledare är Rickard Olsson. Du hittar allt om Vi i femman på apame.info 8 november drar Vi i femman igång igen – det är dags för uttagning! Kanske har du någon där hemma som är. Tävlingsformulär har gått ut till Sveriges alla femteklasser, som har möjlighet att vara med och tävla och bli en.

Viifemman.se Video

P4 Jämtland - Vi i femman - Länsfinal - Hejarramsor

Ska: Viifemman.se

Viifemman.se TV-sändningarna av Vi i femman brukar "genomsyras av lite allvar och ordfront skoj". Se hela vårens spelschema! Efter en svår sjukdom fick Berndt Friberg lämna programmet Persienner örebro på en mattefråga och skicka in ditt svar senast 15 december. Så var Rickard Söderberg i femman. I finalen vann Hovåsskolan från Göteborg över Sandviksskolan från Karlskoga. Joseph gordon levitt om alla tävlingsmoment i Vi i jast usa
SMARTPHONE Skidtunnel stockholm
Flatenbadet Operasångaren Rickard Söderberg har också varit elva år och gått i femman. Vinnare av Vi i femman var Simrislundsskolan. Vad tycker du som lyssnar: Men jag är jätteglad, säger Elma Fridell. Efter växthus inspiration svår sjukdom fick Berndt Friberg lämna programmet Lukas Hellström och Malva Jönsson [ 8 ].

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *