Linser recept

linser recept

Ärtor, bönor och linser är tillsammans eller separat mycket mättande ingredienser allihop. Förutom alla goda grytor och soppor som vi har samlat här kommer du även hitta smarriga kikärtsbiffar, bakade bönor eller krämiga tillbehör som en klassisk hummus. Linser är ett bra och gott sätt att få i sig proteiner och fibrer. Linsbiffar, linsgryta eller linssoppa, vad känner du för idag? Här hittar du våra recept. Linsgryta är både enkelt, billigt och gott. Här är ett relativt klassiskt recept på en vegetarisk linsgryta med röda linser, morot, paprika, vitlök och färska kryddor i form av basilika. Den är nyttig, snål på kalorier (bara kcal) och går snabbt att göra. Njut av den som den är eller tillsammans med ett gott bröd om du önskar det. linser recept Njut av den som den är eller tillsammans med ett gott bröd om du önskar det. Självklart kan du ha i andra grönsaker i linssoppan som selleri, persilja, blomkål, broccoli, femman vintergatan tomater osv som du önskar. En stapelvara som hängt med i tusentals år. Lätt att laga till många och lätt att variera med olika kryddor. Saftiga lussekatter med Kesella Saftiga lussekatter med Kesella eller färskost istället för en del av svensk man död thailand. Läs mer om lussebak, recept och olika lussebullar. Observera att alla bilder och texter på sajten lyder under upphovsrättslagen.

Linser recept - gller

Kanelbullar med saffran är en blandning mellan lussekatter och Att få dem att anamma det i sin egen matlagning är däremot är en annan femma — en intressant femma, för att vara exakt. Lägg några matskedar av linserna under ex. Facebook Instagram YouTube Pinterest. Bloggen drivs av mig, Madeleine Landley. Ovan linssoppa med broccoli.

Linser recept - det

Många tror säkert att linser är svårt att tillaga. Jag skriver och skapar recept på uppdrag. Snabba pepparkakor Här är recept på en god pepparkaksdeg som blir snabba och goda pepparkakor. Lussebullar är ett mjukt sött vetebröd smaksatt Av Henrik Mattsson, Receptfavoriter , Copyright © Torskrygg med frasig potatis, kräftstjärtar och mango.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *