Övre vasastaden

övre vasastaden

Planprogrammet visar kommunens ambitioner för utveckling av Övre Vasastaden, ett stadsförnyelseprojekt. Området blir en del av Linköpings innerstad med ett varierat utbud av bostäder, verksamheter, förskolor med mera. Vasastaden är en central stadsdel i Linköping, bestående av mestadels flerbostadshus med hyresrätter, 2 rok eller mindre. Tre fjärdedelar av bostäderna tillkom före år Viss exploatering har senare år skett inom kvarteret Bantorget och ett detaljplaneprogram för övre Vasastaden har antagits, vilket ska resultera i cirka. LINKÖPING LINKÖPING Planerna för den första etappen i jättebostadsprojektet i övre Vasastaden presenterades på måndagen. Konsten blir ett viktigt inslag när nya bostäder ska byggas.

Övre vasastaden - grnsaker) Dessutom

Invid den porlande Smedstabäcken gör sig naturen påmind i det nya området Vallastaden. Sju kvarter med varierande uttryck och karaktär kommer att uppföras i den nya stadsdelen. Visionen har varit att skapa en sammanhållen innerstadsmiljö med en spännande och modern arkitektur. Modernt stadskvarter med gård i skönt söderläge. Alldeles intill finns ett fullt utrustat gym med löpband, motionscykel och annan utrustning.

Övre vasastaden - att samla

Totalt byggs bostäder i detta kvarter som utgör en del av Linköpings mest intressanta stadsdel. Linköpings Teater En kort promenad bort ligger Linköpings Teater som invigdes och är ritad i jugendstil av arkitekten Axel Anderberg. Dessutom ligger vackra, gröna Trädgårdsföreningen alldeles intill. Den här sidan är byggd för att fungera i moderna webbläsare med Javascript påslaget. Linköping är populärt, det visar den stora inflyttning som sker till staden varje år. En kort promenad bort ligger Linköpings Teater som invigdes och är ritad i jugendstil av arkitekten Axel Anderberg. Cityliv Citylivet med ett stort utbud av butiker, restauranger och nöjen är aldrig långt borta för den som bor i Linköpings innerstad. Relaxavdelningen med bastu och bubbelpool blir en lugn oas dit du kan gå för en paus i vardagen. En helt ny stadsdel skapar möjligheter för nytänkande inom stadsplanering. Industrigatan som ligger i expansionsområdets norra del credit kort bli mer stadsmässig med cirkulationsplatser och planteringar. För bilder, se respektive redwall klicka på bilden. Stångån ligger ett par minuter credit kort Här njuter du av vackra promenadstråk övre vasastaden bara en bästa whiskyn 2018 bort ligger centrum. Logga in Registrera dig. Först ut var Brf Vasatorget med 72 bostadsrättslägenheter som byggs av Botrygg. övre vasastaden

Övre vasastaden Video

Stångåstadens områden

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *