Flyktingar syrien

flyktingar syrien

FN:s flyktingorgan UNHCR ser en tydlig ökning av återvändande syrier till flera områden i landet. Det handlar främst om personer som flytt till andra platser inne i Syrien men som nu återvänder hem för att se om deras hem står kvar och leta efter sina familjemedlemmar. – Det är svårt att säga om de. Allteftersom de politiska spänningarna ökar i Libanon längs sekteristiska linjer utpekas syriska flyktingar som orsaken till landets problem. Såren från det libanesiska inbördeskriget föder oro och förakt mot syriska flyktingar, skriver Simon Fiedler. Syriska flyktingar återvänder i tusental till sitt hemland från grannlandet Turkiet.

Flyktingar syrien Video

Khaled Hosseini besöker syriska flyktingar i Irak

Flyktingar syrien - att

Kostsamma flygplan, med begränsad kapacitet, var det enda sätten att få tillträde till området. Tusentals familjer tvingas fly från sina hem varje dag. Året efter slutade organisationen att registrera syriska flyktingar. Du behöver uppgradera ditt konto Du har ett gratiskonto. Nu är Homs kusligt tyst. För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration.

Flyktingar syrien - Uppstr

Runt 1,5 miljoner, var fjärde invånare i landet, uppskattas vara flykting. Senast ändrad 19 October Tillgången till mat, vatten, medicin, el och andra viktiga saker har minskat. Hälften av dem är barn. Samtidigt har det rapporteras om en växande rädsla bland syriska flyktingar till följd av ett mer fientligt klimat i Libanon. flyktingar syrien

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *